Deze website en webshop is bedoeld voor professionals. Bent u een consument? Bekijk dan hier de verkoopadressen.

Mijn wangen en neus zijn altijd rood en Rosalique zorgt ervoor dat het die roodheid meteen bedekt. Rosalique is groen, maar wanneer dat verandert in een huidskleur en zorgt ervoor dat je een mooie foundationachtige finish krijgt. Mijn huid ziet er veel minder rood uit, bijna perfect!

Belinda

Geverifieerde aankoop

Nu ik bijna een jaar dit product gebruik is mijn Rosacea onder controle. Voornamelijk op mijn wangen en kaaklijn, hals had ik last van rode pukkeltjes en een zeer droge huid. Ik gebruik Rosalique onder mijn foundation en dat werkt perfect! Super blij mee dat ik eindelijk iets gevonden heb wat werkt.

Nadine S.

Geverifieerde aankoop

Boven verwachting goed. Al de onregelmatigheden van de huid zijn verborgen. Makkelijk aan te brengen gewoon met de vingers.

Christien V

Geverifieerde aankoop

Heel tevreden, blend mooi met mn huid, geen kleverige pasta, dekt goed en mn couperose is al verminderd na enkele weken gebruik.

Karen L.

Geverifieerde aankoop

Zo een fijn spul het werkt echt ! Ben er heel blij mee :).

Moon V.

Geverifieerde aankoop

Ik vind het een fijne crème , die mijn oneffenheden minder maakt , en merk dat mijn huid rustiger is geworden .

Brenda H.

Geverifieerde aankoop

Mijn huid werd wat vochtarmer en ik was daarnaast op zoek naar iets tegen couperose. Deze crème lost beide problemen op en super fijn dat er ook een factor in zit. Ik gebeuk hem als dagcreme en ben heel tevreden.

Francis V.

Geverifieerde aankoop

Ik gebruikte voorheen echt veel make-up. Ik gebruikte standaard een concealer en foundation in de hoop dat ik de roodheid in mijn gezicht kon verdoezelen. Nu gebruik ik alleen Rosalique. Daarna nog een beetje concealer en bronzer en dat is voldoende. Ik ge nergens meer heen zonder Rosalique mee te nemen!

Jo

Geverifieerde aankoop

Super fijne creme. Number One!

Csilla K.

Geverifieerde aankoop

Minder rood nu! Fijn product

Andj V.

Geverifieerde aankoop

Hele fijne creme. Maakt je zelf een stuk zekerder. Door de ergste rode vlekken te camoufleren en altijd prettig dat je huid een uv protectie heeft

Patricia K.

Geverifieerde aankoop

Deze foto is genomen vóórdat ik Rosalique heb gebruikt. Ik heb rosacea al 22 jaar en al alles gebruikt maar niets wat echt hielp. Rosalique is nu voor mij DE perfecte oplossing. Ik ben hier super blij mee

Monique V.

Geverifieerde aankoop

Ik had zo mijn twijfels, maar toch uitgeprobeerd. Hele donkere plekjes blijven zichtbaar, maar mijn huid krijgt wel een egalere teint. Ik durf weer zonder make up de deur uit.

Ilva B.

Geverifieerde aankoop

Heb al eerder een mening gegeven over rosalique, maar wou er nog iets over laten weten, en dat is dat ik rosalique nu 2 maanden iedere dag gebruik en er ontzettend goed mee in de zon kan! Ik verbrand niet en geeft een hele mooie tint!! En als je savonds je gezicht reinigt dan ook, een hele mooie factor 50! Breng het ook aan op me gezicht als ik op me werk ben en 2 collega’s hebben rosalique ook gekocht!! Ik hoop dat er gauw meerdere producten op de markt komen, zoals een reinigings melk of bodylotion…zou geweldig zijn!

Bianca P.

Geverifieerde aankoop

Ik was in eerste instantie nogal sceptisch, maar ik zag Rosalique steeds voorbij komen. Mijn nieuwsgierigheid heeft het van mij gewonnen en ik ben blij toe. Ik heb het nog maar een week gebruikt, dus ik kan nog niet zoveel zeggen over de lange termijn voordelen, maar ik kan wel zeggen dat het echt de roodheid goed bedekt en zogt voor een egale huid. Als ik daarna foundation gebruik ziet mijn huid er super uit, zonder dat de roodheid nog zichtbaar is. Dat is me nog niet eerder gelukt. Ik vind het fantastisch! Rosalique is nu zeker onderdeel van mijn dagelijkse routine!

Danielle

Geverifieerde aankoop

Hele fijne creme die op mijn huid heel goed dekt. Heel erg blij mee !

Nienke T.

Geverifieerde aankoop

Verrassend goed! Dekt goed, zonder enorm geplamuurd gezicht, makkelijk aan te brengen. Ik wrijf het in beide handen en dan over mijn gezicht. Handig te doseren door tuitje aan de tube. Reukloos. Echt blij mee!

Wendy B.

Geverifieerde aankoop

Deze foto is genomen vóórdat ik Rosalique heb gebruikt. Ik heb rosacea al 22 jaar en al alles gebruikt maar niets wat echt hielp. Rosalique is nu voor mij DE perfecte oplossing. Ik ben hier super blij mee

Nancy V.

Normaal een laag foundation op om de couperose en rosacea te verbergen. Nu lekker alleen dagcreme dan jullie crème beetje rouge en hup de dag kan beginnen. Als het op is ga ik zeker nieuw bestellen.

P H.

Geverifieerde aankoop

Voor mijn rode, onrustige huid had ik de afgelopen jaren al allerlei producten geprobeerd. Rosalique is het eerste en enige product dat aan mijn verwachtingen voldoet! De groene pigmenten neutraliseren de roodheid in mijn huid en het geheel voelt zacht en verzorgend. Soms breng ik het in de middag nog een tweede keer aan, vooral als ik veel in de zon ben geweest, want het beschermt mijn huid ook nog eens. Ik zou Rosalique van harte aanbevelen!

Rimke P.

Geverifieerde aankoop

Ik ben zeer tevreden met het product en zal opnieuw bestellen.

Roberto B.

Geverifieerde aankoop

Heb al jaren last van couperose op de neus (een altijd koude, dus slecht doorbloede neus helpt ook niet echt) en heb al heel veel producten en behandelingen geprobeerd (inclusief laseren). Maar was tot nu toe niet altijd even tevreden. Speel vaak tennis, het liefst buiten in de zon en dan is huidbescherming noodzakelijk. Ik wil er ook verzorgd uitzien met een egale, natuurlijk ogende teint. Dat lukte me meestal nog wel, maar dan…. De SPF onbreekt vaak in cc-crèmes en dergelijke. Heb Rosalique gekocht, getest en heb geen spijt. Ideaal als make-upbasis voor als ik de deur uitga, thuis casual op en rond de neus en dankzij de SPF50 helemaal top voor op de tennisbaan!

Enkelien K.

Geverifieerde aankoop

Zoals op de foto te zien is duidelijk verschil. Een kant met en een kant zonder Rosalie – zonder foundation nog dus echt een top product! Jammer alleen dat je vinger(s) bij t aanbrengen echt groenig blijven – maar dat heb ik er graag voor over

Tessa V.

Geverifieerde aankoop

Ik heb erg veel last van couperose op mijn wangen. Ik heb zo’n beetje alle middeltjes wel geprobeerd, veel geld aan uitgegeven…… Toen zag ik een filmpje over het gebruik van Rosalique, wauw dacht ik, dat moet ik hebben! Dat is het laatste waar ik mijn geld aan uitgeef dacht ik. Toen ik mijn bestelling ontving ben ik het natuurlijk direct gaan gebruiken, wat een resultaat, fantastisch!!! Ik raad het iedereen aan, het werkt echt! Ik voel me niet meer onzeker en hoef mijn gezicht niet meer vol te smeren met foundation. Ik zou wel graag een tintje lichter willen, het is net iets te donker voor mijn huidskleur.

Angelique V.

Geverifieerde aankoop