Deze website en webshop is bedoeld voor professionals. Bent u een consument? Bekijk dan hier de verkoopadressen.

Vricos B.V.

Alleen-Importeur voor Nederland voor de schoonheidssalons en detailhandel in Nederland

Ik ben Maureen de Vries van Vricos (de Vries Cosmetica). Ik vond Rosalique op de grootste cosmeticabeurs ter wereld: de Cosmoprof in Bologna. Ik had er al van gehoord. Je denkt eerst dat het een foundation is. Maar dat is het niet, maar het heeft wel een prachtig foundationachtig camouflerend effect.

Het is een anti- roodheid anti-gevoeligheid formula met 5 actieve ingrediënten:

 • a-bisabol,
 • Ureum,
 • Zeoliet,
 • groene microcapsule (de capsules zijn van suiker gemaakt, niet van plastic) met huidkleurige pigmenten (groen neutraliseert rood)
 • een SPF 50.

Het is het ideale product om iedere behandeling mee af te sluiten (na de crème of moisturizer). Rosalique kan met ieder merk gecombineerd worden. Het camoufleert zonder dat je dat ziet: roodheid (couperose, rosacea en acne) en na regelmatig gebruik wordt de roodheid en de gevoeligheid van de huid minder. Deze “Formula” geeft de huid zo’n prachtige uitstaling dat er iedere twee minuten ergens op de wereld een tube wordt gekocht.

Tot nu toe was Rosalique in Nederland alleen digitaal te koop

Op de Cosmoprof werden Rosalique en Vricos het eens: de schoonheidssalon in Nederland moet ermee kunnen behandelen en het kunnen verkopen.

Sinds juni leveren wij de salons uit en het enthousiasme is ongelofelijk.

Een paar voorbeelden:

Ida van salon Ida uit Lichtenvoorde gebruikt het bij bijna iedere behandeling en verkocht in twee dagen 9 tubes.

Conny van Reflection uit Buitenpost bestelde na en zei daarbij: “en toen waren alle tubes plotseling op”.

Henny van Beauty Moments uit Nieuwegein belde ons op en zei: “Ik heb de testertjes gebruikt bij de behandelingen en heb al 14 klanten die de tube willen kopen, wanneer gaan jullie uitleveren?”

L Ka uit Heemstede heeft een score van meer dan 36 tubes.

Contact ons zodat je het zelf kunt proberen

Rosalique is een uniek product dat mensen niet alleen nodig hebben, maar ook willen hebben omdat het vanaf het eerste gebruik een mooi gevoel geeft.

Proefverpakking aanvragen

Wat maakt Rosalique zo uniek?

Drievoudig effect
 1. Camoufleert direct
 2. Verzorgt op milde wijze
 3. Beschermt langdurig

Actieve Cosmetica

Rosalique’s klinisch bewezen, natuurelijke ingrediënten werken actief samen met de huid om deze te verbeteren en de intensiteit van roodheid te verminderen.

Multifunctioneel

Rosalique is zeer veelzijdig en kan worden gebrukt als een lichte foundation, camouflage voor roodheid en als een primer onder make-up.

Drievoudig Effect

1. Camoufleert direct

Rosalique bevat een unieke Microcapsule-Technologie. De groene balletjes bevatten huidkleurige pigmenten die, bij het anbrengen op de huid, breken om een direct camouflerend effect mogelijk te maken. De huid ziet er direct gelijkmatiger, rustiger en minder rood uit. De groene kleur van de balletjes neutraliseert roodheid aangezien groen de ideale neutralisatie voor de kleur rood is. Een egale teint in slechts enkele seconden!

2. Verzorgt op milde wijze

Actieve dagelijkse verzorging direct op de huid aangebracht.

De actieve ingrediënten, gebruikt in Rosalique, hebben een klinisch bewezen vermogen om de gevoelige huid te verzorgen. Het lange termijn therapeutisch effect van het dagelijks gebruik van Rosalique geeft aan dat over een periode van 4-8 weken roodheid aanzienlijk is gereduceerd.

Actieve werkstoffen:

 • a-bisabol
 • Zeoliet
 • Panthenol (provitamine B5)
 • Shea Boter
 • Ureum

3. Beschermt langdurig

Rosalique bevat een 5* -sterren SPF50 die de huid beschermt tegen UVA en UVB stralen. Continu bescherming tegen schadelijke licht stralen zal irritatie en roodheid van de huid verminderen.

Proefverpakking aanvragen